Picų ruošimo (neformaliojo)

Data: 2019-07-22 Mokymo forma: Neformaliojo mokymo Trukmė: 5 sav. (200 val.) Kodas: 0 Vieta: Vilnius

Mokytis šios programos gali asmenys turintys pagrindinį išsilavinimą.

Programos tikslas – per trumpą laiką parengti kompetentingą maitinimo įmonių darbuotoją- picų ruošėją, suteikti žinių ir įgūdžių, reikalingų picų gamybai.

Teorinio mokymo metu mokiniai sužino apie tradicinių itališkų, storapadžių, perlenktų ir kitų picų gamybos būdus, mokomi gaminti, derinti  maisto produktus ir prieskonius gaminant picų įdarus, išmoksta klasikinių padažų gamybos technologijų, sužino naudojamų žaliavų asortimentą, jų pirminio ir terminio paruošimo  principus, supažindinami su darbų saugos ir geros  higienos praktikos reikalavimais, racionaliu gamybos organizavimu, mokosi apskaičiuoti gaminių žaliavų sudėjimo normas.  

Praktinio mokymo metu – picerijose - gilinami ir tobulinami praktiniai įgūdžiai ruošti picas, taikant  naujausias technologijas, jas apipavidalinti ir patiekti.  

Asmuo, baigęs šią mokymo programą ir sėkmingai išlaikęs baigiamąjį egzaminą, įgyja picų ruošėjo kompetenciją.

Kaina asmenims, norintiems mokytis darbo biržos siuntimu 700,00 €

Dalinkitės!

Registracija

Būtini laukeliai pažymėti (*)