Aludario (formaliojo)

Data: 2018-04-19 Mokymo forma: Formaliojo mokymo Trukmė: 13 sav. (520 val.) Kodas: 262072104 Vieta: Pakruojis

Programos tikslas – parengti aludarį, žinantį alaus gamybos technologiją, alaus rūšių įvairovę ir jų gamybos ypatumus, sugebantį paruošti salyklą, pagaminti ir rauginti misą, brandinti, filtruoti ir išpilstyti alų, įvertinti alaus kokybę, naudotis alaus gamybai reikalinga normatyvine – technologine dokumentacija, paskaičiuoti alaus savikainą, pardavimo kainą.

Programą sudaro teorinis ir praktinis mokymai. Teorinio mokymo metu supažindinama su alaus gamybos technologija, technologiniais įrengimais, mikrobiologijos pagrindais, sanitarijos ir higienos reikalavimais, specialiąją apskaita ir analize, darbo teisės pagrindais.

Praktinis mokymas vykdomas alaus daryklose.

Išmokstama priimti, sandėliuoti ir paruošti alaus gamybai reikalingas žaliavas, atlikti alaus gamybos technologines operacijas, naudotis technologiniais alaus gamybos ir pilstymo įrengimais.

Asmuo, baigęs mokymo programą ir išlaikęs kvalifikacijos egzaminus, įgyja aludario kvalifikaciją.

Dalinkitės!

Registracija

Būtini laukeliai pažymėti (*)