Pagalbinio virtuvės darbuotojo (formaliojo)

Data: 2018-03-19 Mokymo forma: Formaliojo mokymo Trukmė: 13 sav. (520 val.) Kodas: 161081101 Vieta: Vilnius

Programos tikslas - parengti kvalifikuotą darbuotoją, gebantį atlikti pagalbinius darbus maitinimo paslaugas teikiančių įmonių virtuvėse, prisilaikant maisto kokybės ir saugos reikalavimų.

Teorinių pamokų metu mokoma kulinarijos, gamybos organizavimo, apskaitos ir kalkuliacijos, maisto prekių mokslo, informacinių technologijų, bendravimo psichologijos, maitinimo įmonių įrengimų, saugaus darbo, geros higienos ir geros gamybos praktikos pagrindų, supažindinama su darbuotojų teisėmis ir pareigomis.

Praktinis mokymas susideda iš dviejų etapų:

  • Pirmasis etapas vykdomas mokymo įstaigoje, kuomet formuojami pirmieji profesiniai įgūdžiai. 
  • Antrasis – maitinimo įmonėse. Jo metu mokiniai lavina ir tobulina profesinius įgūdžius, būtinus darbinei veiklai.

Dalinkitės!

Registracija

Būtini laukeliai pažymėti (*)