Socialinių paslaugų mokymo ir profesinės reabilitacijos skyrius

PR Pagalbinio virtuvės darbuotojo (formaliojo)

Programos tikslas - parengti kvalifikuotą darbuotoją, gebantį atlikti pagalbinius darbus maitinimo paslaugas teikiančių įmonių virtuvėse, prisilaikant maisto kokybės ir saugos reikalavimų. Teorinių pamokų metu mokoma kulinarijos, gamybos organizavimo, apskaitos ir kalkuliacijos, maisto prekių mokslo,...

Viešbučių, restoranų ir turizmo specialistų rengimo skyrius

Pagalbinio virtuvės darbuotojo (formaliojo)

Programos tikslas - parengti kvalifikuotą darbuotoją, gebantį atlikti pagalbinius darbus maitinimo paslaugas teikiančių įmonių virtuvėse, prisilaikant maisto kokybės ir saugos reikalavimų. Teorinių pamokų metu mokoma kulinarijos, gamybos organizavimo, apskaitos ir kalkuliacijos, maisto prekių mokslo,...

Zarasų skyrius

Medkirčio (formaliojo)

Įgyti medkirčio specialybę gali asmenys turintys pradinį išsilavinimą. Programos tikslas – parengti medkirtį, žinantį miško priežiūros, miško kirtimo darbų organizavimą, gebantį kvalifikuotai ir saugiai pjauti medžius, genėti šakas, racionaliai supjaustyti medžių...

Zarasų skyrius

Pagalbinio virtuvės darbuotojo

Programos tikslas - parengti kvalifikuotą darbuotoją, gebantį atlikti pagalbinius darbus maitinimo paslaugas teikiančių įmonių virtuvėse, prisilaikant maisto kokybės ir saugos reikalavimų. Teorinių pamokų metu mokoma kulinarijos, gamybos organizavimo, apskaitos ir kalkuliacijos, maisto prekių mokslo,...

Pakruojo skyrius

Pagalbinio virtuvės darbuotojo (formaliojo)

Programos tikslas - parengti kvalifikuotą darbuotoją, gebantį atlikti pagalbinius darbus maitinimo paslaugas teikiančių įmonių virtuvėse, prisilaikant maisto kokybės ir saugos reikalavimų. Teorinių pamokų metu mokoma kulinarijos, gamybos organizavimo, apskaitos ir kalkuliacijos, maisto prekių mokslo,...

Verslo ir paslaugų specialistų rengimo skyrius

Darbas elektroniniais kasos aparatais bei universaliomis kasos sistemomis (neformaliojo)

Asmenys susipažins su įvairių tipų kasos aparatais, išmoks kasos aparatus paruošti darbui, formuos ir tobulins darbo įgūdžius dirbant jais, įsisavins darbo kasos aparatu užbaigimą. Mokymosi eigoje susipažins su kasos operacijų apskaita, mokysis pildyti dokumentus. Asmenims, įvykdžiusiems...

Viešbučių, restoranų ir turizmo specialistų rengimo skyrius

Konditerio mokymo programa (formaliojo)

Pagal šią programą gali mokytis asmenys, turintys pradinį išsilavinimą. Programos tikslas – išmokyti gaminti konditerijos gaminius dirbant su naujomis technologijomis ir taikant efektyvius darbo organizavimo metodus. Mokymosi programa yra sudaryta iš teorinio ir...

Zarasų skyrius

Konditerio mokymo programa (formaliojo)

Pagal šią programą gali mokytis asmenys, turintys pradinį išsilavinimą. Programos tikslas – išmokyti gaminti konditerijos gaminius dirbant su naujomis technologijomis ir taikant efektyvius darbo organizavimo metodus. Mokymosi programa yra sudaryta iš teorinio ir...

Pakruojo skyrius

Konditerio mokymo programa (formaliojo)

Pagal šią programą gali mokytis asmenys, turintys pradinį išsilavinimą. Programos tikslas – išmokyti gaminti konditerijos gaminius dirbant su naujomis technologijomis ir taikant efektyvius darbo organizavimo metodus. Mokymosi programa yra sudaryta iš teorinio ir...

Verslo ir paslaugų specialistų rengimo skyrius

Drabužių konstravimo ir modeliavimo (neformaliojo)

Programa skirta konstravimo ir modeliavimo įgūdžių įsisavinimui. Pradedantysis mokytis turi turėti pagrindinį išsilavinimą ir  siuvėjo pasirengimo pagrindus. Mokymo programoje teoriniam mokymui skiriama 15 %, o praktiniams užsiėmimams 85% visų valandų kiekio. Besimokantys išmoks...